2014. február 20., csütörtök

Amit a jegyesfotózásról tudni érdemes











           Hogy miért kellene az esküvő előtt is fotózkodni és egyáltalán mire jó ez az egész, miért is ajánlom annyira a pároknak akik felkeresnek engem?





          A célom az, hogy az esküvőtökből kihozzam a maximumot, mégha a körülmények gyakran ennek pont az ellenkezőjén dolgoznak is. Éppen ezért szeretek az esküvőkre felkészülten érkezni és tudni jó előre, mikor és mi fog történni a nap folyamán. Ennek a felkészülésnek az aznapi helyszínek és időpontok egyeztetése is fontos része. Ez a megállapodás alkalmával a személyes találkozón is megejthető, de rendkívül produktív és hatékony módja lehet egy könnyed, ismerkedős fotózás is.


         Nagyon fontos számomra, hogy mire elérkezik az esküvőtök napja, amit végigkísérek, egyfajta baráti légkör alakuljon ki köztünk.
Így ti is sokkal felszabadultabban viselkedtek a társaságomban és már van egy közös élmény, pont az életünkben.A jegyesfotózás:)

         A legtöbb embernek ez egy idegen, új szituáció, helyzet, amibe "bele kell jönni".Ez jó alkalom arra, hogy hozzászokjatok a fényképezőgép jelenlétéhez  és én is látom, hogy mi az ami jól áll nektek, ami közel áll hozzátok.
Felfoghatjuk egyfajta gyakorlásként is. 

        Ezenkívül mivel bőven van időnk és ha nincs konkrét terv, hogy hol készüljenek el a kreatív képek a Nagy Napon egyfajta "helyszín vadászatként is felfoghatjuk":)

    Amit még mindenképpen nyertek vele, az egy csomó minőségi "civil" ruhás fotó, melyet felhasználhattok az esküvői meghívóhoz,designhoz vagy akár slideshow formájában is levetíthettek a vendégseregeteknek.

De ami a legfontosabb:)
Az esküvőtök napján már nem egy vadidegen, hanem egy jóbarátként üdvözölhető fotós kopogtat majd az ajtótokon.


Ha tetszenek a munkáim várom a megkereséseteket!

                 
                                                                        Hornyacsek Ildikó
                                                                         +36/30-719-5533
                                                                 hornyacsekildiko@gmail.com 



Forrás:Pillana(r)t




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése